Höst i parken

Nu är hösten här på allvar, men det är fortfarande god aktivitet i parken. På helgerna är det i vanlig ordning gott om besökare och så här års tycker jag att grillarna är ett extra mysigt inslag. Kom ihåg att ta med ved om du planerar att använda dem. Och får du ved över får du gärna lämna den vid vindskyddet så glädjer du någon som glömt. Glädje är så lätt att sprida. Det är något att komma ihåg både i parken och i livet i stort: hälsa, plocka upp skräp eller sträck fram en hjälpande hand så bidrar du till glädje!

Den 26 oktober uppmärksammas att Väse stationssamhälle fyller 150 år. Då blir det aktiviteter med stationshuset i centrum för uppmärksamheten eftersom det är järnvägens förtjänst att samhället kommit till. I Vildaparken bjuder vi denna dag på korvgrillning och godisregn.

I somras genomfördes vårt första Vildaläger. Det flöt på bra och blev uppskattat, inte minst tag vare våra trygga ledare Alma och Andreas från Karlstads Skateboardklubb.

Nu är vi äntligen igång med vår minipark. Vi kommer att hinna vissa delar före vintern och andra blir i vår. Inom kort kommer också kommunen att restaurera elljusspåret och sätta upp ett utegym i anslutning till parken vilket vi ser mycket fram emot.

Tack till alla som hjälper till att göra Vildaparken till en positiv plats för rörelse!

Höstiga hälsningar

Kristin Andersson, ordförande